Torvegade 7, 1.sal, 3700 Rønne – Tlf.: 3010 8109 – Mail: la@vhhr.dk

 

Pressemeddelelse fra destination Bornholm

Pressemeddelelse fra Destination Bornholm ApS

Rønne, den 17. juli, 2009

Fælles hovedindgang til bornholmsk nydelse

Fem hoteller og feriecentre lancerer nu en fælles hjemmeside med navnet www.enjoybornholm.dk. Her kan rejse, overnatning og aktiviteter bookes nemt, sikkert og effektivt i én og samme forretningsgang.

Ystad - Rønne kl. 8.30. Klik. To overnatninger på Hotel Romantik. Klik. Greenfee til Rø Golfbane om mandagen. Klik. Guidet vandretur om onsdagen. Klik.

Medlemmerne af turismeklyngen under Bornholms Vækstforum lancerer et fælles bookingsystem, der gør det muligt for rejsende at planlægge deres ophold på øen fra a til z i ro og mag derhjemme foran computeren.

På hjemmesiden www.enjoybornholm.dk vil man både kunne booke pakkerejser med temaer som golf, vandring, wellness og gourmet samt bestille overnatning og rejse med færge eller fly. Siden lanceres i en dansk, tysk og engelsk udgave.

Bag samarbejdet står Hotel Friheden, Hotel Romantik, Hotel Balka Strand, Rutsker Feriecenter og Pyttegården. Destination Bornholm er desuden medlem af turismeklyngen og samarbejdet. Fordelene ved at købe og drive systemet i fællesskab er indlysende, dels fordi investeringen bliver delt op i mindre portioner, dels fordi siden kommer til at indeholde flere valgmuligheder. Kaj Kragh fra Hotel Balka Strand, der er en af de største aktører i samarbejdet, siger: "I sidste ende handler det om at få en bedre belægning og øge vores indtjening. Og dette samarbejde vil minimere vores omkostninger, og samtidig imødekomme kundernes ønske om at kunne købe hele deres rejse et sted".

Lene Feldthus Andersen, der er indehaver af Pyttegården med 52 senge, håber især på, at den nye hjemmeside vil forbedre belægningen uden for højsæsonen. "Det er vores håb, at enjoybornholm.dk kan blive en solid platform for markedsføringen af Bornholm, som et sted der også er spændende at besøge på andre tidspunkter end lige fra maj til august. For Pyttegårdens vedkommende har vi ambitioner om at få belægningen uden for sæsonen op, så den næsten kommer i niveau med højsæsonen", siger hun.

Når enjoybornholm.dk er gået i luften, er det planen at udvide indholdet med nye temaer og invitere flere overnatningssteder og hoteller ind i samarbejdet.

www.enjoybornholm.dk er et konkret resultat af samarbejdet i én af de bornholmske erhvervsklynger. Turisme-klyngen har med dette initiativ taget et vigtigt skridt til en mere koordineret indsats for at gøre det enkelt at købe en samlet ferie- og oplevelsespakke på Bornholm. "Jeg glæder mig til at videreudvikle samarbejdet med Turisme-klyngen og håber, at flere af de bornholmske turist- og oplevelsesvirksomheder med tiden vil deltage i www.enjoybornholm.dk," siger Lars Albæk, Væksthus Hovedstadsregionen, der er leder af det 3-årige projekt "Klyngeudvikling i udkantsområder", som skal skabe vækst på Bornholm.

Kim Caspersen som er direktør for øens turismeudviklingsselskab Destination Bornholm er også begejstret: "Vi har længe arbejdet for at udvikle et pakkerejsesystem, som håndterer transport, ophold og ekstraydelser i én og samme forretningsgang, og med enjoybornholm.dk, er det endelig lykkes. Det er en væsentlig hjælp for turisterhvervet og flot brugervenlighed for vores gæster på øen - hele året rundt."

Spørgsmål til nærværende pressemeddelelse bedes rettet til Lars Albæk på la@vhhr.dk. / tlf. 3010 8109 eller turismeklyngeformand Klaus Juhl på klaus@hotelfriheden.dk / tlf. 5648 0425.